Tara

40% JABUKA | 30% KUPINA | 20% MALINA | 10% BOROVNICA

KAD BI JEDNU MALINU PROŠETAO ŠUMOM, GDE BI TO BILO?

Pa na Tari. Za mnoge naša najlepša planina. Netaknuta priroda, neistražena prostranstva, zaljubiš se u svaki kutak u svako doba dana i godine. Borovnica, malina, kupina i jabuka, šta ti više treba.

259.00 RSD706.00 RSD sa PDV

259.00 RSD sa PDV
706.00 RSD sa PDV

Sok od šumskog voća tara se pakuje u staklene flaše od 250 i 750 mililitara. Izaberite željeni broj komada i veličinu flaše, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu da biste pokrenuli proces kupovine. Kombinujte i sokove drugih ukusa u svojoj porudžbini.

Sastav

Jabuke za sokove

Jabuka

Sok od upina, malina, borovnica i jabukeNakon hladnog presovanja vrši se proces pasterizacije i tako se dobija 100% prirodan sok, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, aditiva i bez ikakvih drugih dodataka.

Opšte je poznato da se preporučuje svakodnevno konzumiranje jabuka, jer donose veliku korist po zdravlje čoveka. Čiste krvne sudove, smanjuju holesterol, štite srce, stimulišu rad bubrega, jetre i žuči.
JabukaPomažu pri mršavljenju i pozitivno utiču na raspoloženje. Sadrže visok nivo vitamina C, a takođe sadrže i vitamine A,B,E, beta karoten i razne minerale. S obzirom da su bogate antioksidansima, jačaju imunitet i štite organizam od virusa, bakterija, smanjuju rizik od raka…

Tara - prirodni sok - 100% voće

Kupina

KupinaJoš su stari Grci i Rimljani koristili kupine za lečenje brojnih bolesti. One sadrže visok nivo vitamina C i i vitamina grupe B, a sadrže i vitamine A, E i K i brojne minerale. Bogate su antioksidansima i time jačaju imunitet, a samim tim i borbu protiv mnogih bolesti. Imaju antibakterijsko dejstvo i veoma moćno deluju protiv prehlade i kašlja.
CveklaKupine pomažu kod kardiovaskularnih bolesti, kod anemije, snižavaju loš holesterol i deluju antikancerogeno. Pozitivno utiču na jetru, žučnu kesu i žučne puteve. Odlične su za kosti i kožu, a takođe poboljšavaju pamćenje i koncentraciju.

sok od sumskog voca tara

Malina

MalinaPored toga što su izvanrednog ukusa i mirisa, maline imaju dosta lekovitih svojstava. Bogate su vitaminom C i sadrže vitamine B, E i K, a sadrže veliki broj minerala u manjim količinama. Čuvaju krvne sudove i srce, čiste sistem za varenje, smanjuju rizik od raka, artritisa i reume.
AnanasBogate su antioksidansima i štite od slobodnih radikala čime utiču na podmlađivanje, a povoljno deluju i na kosu i kožu.

Šotovi - Vitaminske bombe

Borovnice

BorovniceBorovnice se često nazivaju ‘’super-hranom’’ zbog velikog broja koristi po naš organizam. Sadrže veoma visok nivo vitamina C i K kao i mangana. Takođe imaju dosta gvožđa, magnezijuma, kalcijuma i cinka. Izuzetno su bogate antioksidansima, imaju ih više od skoro svog voća i povrća. Imaju antikancerogeno dejstvo i smanjuju oštećenja DNK.
NarSmanjuju loš holesterol, smanjuju krvni pritisak, čuvaju srce. Jačaju imunitet i time pomažu organizmu u borbi protiv virusa i bakterija i protiv mnogih bolesti. Dobre su za kosti, ublažavaju artritis. Pomažu kod infekcije mokraćnih kanala, ublažavaju menstrualne bolove, dobre su za vid, za pamćenje i koncentraciju i takođe nas podmlađuju.

Recenzije korisnika

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.