Granada

100% NAR

GRANADA – JER nara NIKAD NIJE DOSTA.

Ne mora da se čisti, ne mora da se cedi, sve smo to mi uradili. Tone vitamina C i antioksidanata nalaze se u ovoj flaši, čisto uživanje!

240.00 RSD649.00 RSD sa PDV

240.00 RSD sa PDV
649.00 RSD sa PDV

Sok od nara Granada se pakuje u staklene flaše od 250 i 750 mililitara. Izaberite željeni broj komada i veličinu flaše, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu da biste pokrenuli proces kupovine. Kombinujte i sokove drugih ukusa u svojoj porudžbini.

Sastav

sok od nara granada

Nar

GranadaNakon hladnog presovanja vrši se proces pasterizacije i tako se dobija 100% prirodan sok, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, aditiva i bez ikakvih drugih dodataka.

Nar je jedna od najzdravijih vrsta voća. Izuzetno je bogat vitaminima C, A, E, vitaminima B grupe i folnom kiselinom. Od minerala, pored magnezijuma, cinka i kalcijuma, u velikoj meri je prisutan kalijum koji pomaže u izbacivanju viška tečnosti iz organizma. Sok od nara smatra se najzdravijim pićem na svetu s obzirom da sam nar sadrži najviše od svake vrste antioksidanasa, ima antibakterijsko i antivirusno dejstvo, a uzimajući u obzir visok nivo vitamina C (100 mililitara soka od nara zadovoljava čak i do 15 odstvo dnevnih potreba vitamina C), ima snažno antiupalno dejstvo. Sok od nara je bitan saveznik u snižavanju krvnog pritiska, smanjenju apsorpcije šećera i holesterola u krvi. Sok ovog raskošnog voća smata se pravim čistačem – sa izobiljem antioksidanasa efikasnih kod detoksikacije organizma, a vrlo je značajan u jačnju imuniteta, pa samim tim i prevenciji raznih bolesti.

U službi lepote i vitkosti, sok od nara je pravi eliksir maldosti. Osim što dubinski hidrira suvu kožu i štiti je od štetnih UV zraka i zagađenja, sok od nara stimuliše kolagen – čime utiče na elastičnost i mekoću kože, čineći je blistavom.

MalinaNar je odličan saveznik onima koji su na dijeti, kao i u samom očuvanju vitke linije. Zahvaljujući velikom broju vlakana, produžava sitost i suzbija iznenadne napade gladi, a sto grama očišćenog nara sadrži oko 80 kalorija. Svojim detoksikacijskim dejstvom, sok od nara pročišćava organizam i smanjuje nadutost.

Dragocenih hranljivih sastojaka, nar ima u izobilju, zbog čega se smatra pravom super namirnicom.

Recenzije korisnika

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.