Malina

30% MALINA | 70% JABUKA

RETKO, ALI LEPO ŽENSKO IME – malina.

Zaljubi se u nju kao dečak. Kraljica naših voćnjaka u kombinaciji sa jabukama. Čistač krvnih sudova i snažan antioksidant, bogata mineralima i vitaminima C, B, E i K, uz minimum kalorija.

189.00 RSD490.00 RSD sa PDV

189.00 RSD sa PDV
490.00 RSD sa PDV

Sok sok od maline i jabuke – Malina se pakuje u staklene flaše od 250 i 750 mililitara. Izaberite željeni broj komada i veličinu flaše, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu da biste pokrenuli proces kupovine. Kombinujte i sokove drugih ukusa u svojoj porudžbini.

Sastav

sok od maline malina

Malina

JabukaNakon hladnog presovanja vrši se proces pasterizacije i tako se dobija 100% prirodan sok, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, aditiva i bez ikakvih drugih dodataka.

Pored toga što su izvanrednog ukusa i mirisa, maline imaju dosta lekovitih svojstava. Bogate su vitaminom C i sadrže vitamine B, E i K, a sadrže veliki broj minerala u manjim količinama.
ŠumaČuvaju krvne sudove i srce, čiste sistem za varenje, smanjuju rizik od raka, artritisa i reume. Bogate su antioksidansima i štite od slobodnih radikala čime utiču na podmlađivanje, a povoljno deluju i na kosu i kožu.

Prirodni sok od malina

Jabuka

JabukaOpšte je poznato da se preporučuje svakodnevno konzumiranje jabuka, jer donose veliku korist po zdravlje čoveka. Čiste krvne sudove, smanjuju holesterol, štite srce, stimulišu rad bubrega, jetre i žuči. Pomažu mršavljenju i pozitivno utiču na raspoloženje.
ŠumaSadrže visok nivo vitamina C, a takođe sadrže i vitamine A,B,E, beta karoten i razne minerale. S obzirom da su bogate antioksidansima, jačaju imunitet i štite organizam od virusa, bakterija, smanjuju rizik od raka…

Recenzije korisnika

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.