Avgust

40% KUPINA | 60% JABUKA

KUPINE, SOČNE I UKUSNE, POSEBNO LETI – U AVGUSTU.

Naš avgust bogat je Vitaminom C, Vitaminom K i dijetetskim vlaknima. Idelan je izvor prebiotka, koji hrane dobre bakterije u našim crevima, podstičući time i radi imunog sistema. Tu je i mangan, za tvoje zdrave zglobove i kožu.

182.00 RSD496.00 RSD sa PDV

182.00 RSD sa PDV
496.00 RSD sa PDV

Sok od kupina i jabuka – Avgust se pakuje u staklene flaše od 250 i 750 mililitara. Izaberite željeni broj komada i veličinu flaše, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu da biste pokrenuli proces kupovine. Kombinujte i sokove drugih ukusa u svojoj porudžbini.

Sastav

sok od kupina avgust

Kupina

Sok od jabuka - 100% prirodno - NoSuagJuiceNakon hladnog presovanja vrši se proces pasterizacije i tako se dobija 100% prirodan sok, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, aditiva i bez ikakvih drugih dodataka.

Još su stari Grci i Rimljani koristili kupine za lečenje brojnih bolesti. One sadrže visok nivo vitamina C i i vitamina grupe B, a sadrže i vitamine A, E i K i brojne minerale.
LimunBogate su antioksidansima i time jačaju imunitet, a samim tim i borbu protiv mnogih bolesti. Imaju antibakterijsko dejstvo i veoma moćno deluju protiv prehlade i kašalj.

Jabuka

JabukaOpšte je poznato da se preporučuje svakodnevno konzumiranje jabuka, jer donose veliku korist po zdravlje čoveka. Čiste krvne sudove, smanjuju holesterol, štite srce, stimulišu rad bubrega, jetre i žuči.
ŠumaPomažu pri mršavljenju i pozitivno utiču na raspoloženje. Sadrže visok nivo vitamina C, a takođe sadrže i vitamine A,B,E, beta karoten i razne minerale. S obzirom da su bogate antioksidansima, jačaju imunitet i štite organizam od virusa, bakterija, smanjuju rizik od raka…

Recenzije korisnika

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.