Jabuka

100% JABUKA

NAJRASPROSTRANJENIJA I NAJVOLJENIJA NA CELOM SVETU.

Mitsko voće. Postoji 10.000 različitih sorti i jedina ima svoj dan – 20. oktobar. Jabuka, sve što ti treba od voća i ne samo jedna dnevno. Samo ona i ništa drugo nalazi se u našoj flaši.

119.00 RSD269.00 RSD sa PDV

119.00 RSD sa PDV
269.00 RSD sa PDV

Sok od jabuke se pakuje u staklene flaše od 250 i 750 mililitara. Izaberite željeni broj komada i veličinu flaše, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu da biste pokrenuli proces kupovine. Kombinujte i sokove drugih ukusa u svojoj porudžbini.

Sastav

sok od jabuka 100 posto jabuka

Jabuka

Sok od jabuka - 100% prirodno - NoSuagJuiceNakon hladnog presovanja vrši se proces pasterizacije i tako se dobija 100% prirodan sok, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, aditiva i bez ikakvih drugih dodataka.

Opšte je poznato da se preporučuje svakodnevno konzumiranje jabuka, jer donose veliku korist po zdravlje čoveka. Čiste krvne sudove, smanjuju holesterol, štite srce, stimulišu rad bubrega, jetre i žuči. Šuma
Pomažu pri mršavljenju i pozitivno utiču na raspoloženje. Sadrže visok nivo vitamina C, a takođe sadrže i vitamine A,B,E, beta karoten i razne minerale. S obzirom da su bogate antioksidansima, jačaju imunitet i štite organizam od virusa, bakterija, smanjuju rizik od raka…

Recenzije korisnika

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.