Snaga

8% CELER | 20% ŠARGAREPA | 60% JABUKA | 12% CVEKLA

SVE ŠTO TI TREBA OD MINERALA, VITAMINA, ANTIOKSIDANASA TU JE.

Zemlja, osnovni element u svakoj kulturi. Cvekla, celer, šargarepa, sve iz zemlje. Odatle potiče i tvoja snaga. Udružene sa jabukom, tvoj su saveznik u svakoj borbi, svaki dan. Za tebe ne postoje prepreke.

142.00 RSD342.00 RSD sa PDV

142.00 RSD sa PDV
342.00 RSD sa PDV

Sok od cvekle i celera Snaga se pakuje u staklene flaše od 250 i 750 mililitara. Izaberite željeni broj komada i veličinu flaše, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu da biste pokrenuli proces kupovine. Kombinujte i sokove drugih ukusa u svojoj porudžbini.

Sastav

sok od cvekle celera snaga

Celer

Sok od celera, šargarepe, cvekle i jabuke SnagaNakon hladnog presovanja vrši se proces pasterizacije i tako se dobija 100% prirodan sok, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, aditiva i bez ikakvih drugih dodataka.

Celer sadrži visok nivo vitamina C, kompleks vitamina B, vitamin K i izobilje minerala, pre svega kalcijum, magnezijum i fosfor.Vraća snagu nakon iscrpljujućeg treninga ili napornog i stresnog dana na poslu zato što hidrira telo i nadoknađuje istrošene elektrolite, zato se preporučuje sportistima i ljudima koji obavljaju naporne psihofizičke poslove.
CelerSnižava krvni pritisak i holesterol, normalizuje temperaturu tela i odličan je u preveciji čira na želucu i prevenciji raka. Ima snažan uticaj na podizanje imuniteta i zato je odličan u borbi protiv virusa i bakterija. Koristi se za lečenje astme i bronhitisa, lečenje bubrega i mokraćnih kanala. Uklanja loš zadah, pomaže pri mršavljenju, reguliše menstrualni ciklus, predstavlja prirodni afrodizijak i antidepresiv.

Sok od cvekle celera šargarepe i jabuke

Cvekla

CelerKao lek, cveklu su koristili i stari Rimljani i Grci. Bogata je vitaminima C, B1, B2, B12 (koji se retko nalazi u namirnicama biljnog porekla i zato je veoma bitna u ishrani vegetarijanaca), A, E i gotovo svim mineralima. Ima antikancerogeno dejstvo, pozitivno utiče na nervni sistem, na rad srca, reguliše krvni pritisak, snižava holesterol i čisti jetru.
DetoxPojačava imunitet i predstavlja odličan lek protiv respiratornih problema, protiv prehlade i virusnih infekcija. Ima velike količine gvožđa čime povećava snagu organizma, otklanja umor i iscrpljenost, ima antiupalno dejstvo i zbog ovih svojstava se preporučuje u ishrani sportista.

Snaga - Prirodni sok bez dodataka - 100% prirodno

Šargarepa

ŠargarepaŠargarepa je bogata vitaminima C, A, K, E i kompleksom vitamina B, a takođe i mineralima kao što su kalijum, magnezijum, gvožđe, kalcijum i fosfor. Naranžaste je boje zbog ogromne količine beta karotena i zbog toga je dobra za kožu i ten i pravi jaku zaštitu od UV zračenja. Ojačava imuni sistem, ima antikancerogeno dejstvo, reguliše cirkulaciju.
ŠumaPozitivno deluje na srce i kompletan kardiovaskularni sistem, smanjuje rizik od moždanog udara,snižava visok krvni pritisak, snižava holesterol i odlična je u lečenju anemije. Predstavlja prirodni lek protiv crevnih parazita kod dece, povećava apetit, čuva jetru, podmlađuje i kao što je svima poznato odlična je za vid i zdravlje očiju.

Jabuke za sokove

Jabuka

JabukaZa jabuke je opšte je poznato da se preporučuje njihovo svakodnevno konzumiranje, jer donose veliku korist po zdravlje čoveka.. Čiste krvne sudove, smanjuju holesterol, štite srce, stimulišu rad bubrega, jetre i žuči.
GranadaPomažu pri mršavljenju i pozitivno utiču na raspoloženje. Sadrže visok nivo vitamina C, a takođe sadrže i vitamine A, B, E, beta karoten i razne minerale. S obzirom da su bogate antioksidansima, jačaju imunitet i štite organizam od virusa, bakterija, smanjuju rizik od raka…

Recenzije korisnika

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.