Šuma

40% BOROVNICA | 60% JABUKA

GDE RASTU NAJUKUSNIJE BOROVNICE? -U ŠUMI.

Najfinije, birane i rukom brane, u kombinaciji sa sočnim jabukama. Malo kalorija, puno antioksidanasa i bogatstvo Vitamina C i K, kao i mangana. Svaki gutljaj, kao korak kroz šumu je idealna superhrana za tvoju dušu i telo.

231.00 RSD623.00 RSD sa PDV

231.00 RSD sa PDV
623.00 RSD sa PDV

Sok od borovnica i jabuka- Šuma se pakuje u staklene flaše od 250 i 750 mililitara. Izaberite željeni broj komada i veličinu flaše, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu da biste pokrenuli proces kupovine. Kombinujte i sokove drugih ukusa u svojoj porudžbini.

Sastav

Borovnice

JabukaNakon hladnog presovanja vrši se proces pasterizacije i tako se dobija 100% prirodan sok, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, aditiva i bez ikakvih drugih dodataka.

Borovnice se često nazivaju ‘’super-hranom’’ zbog velikog broja koristi po naš organizam. Sadrže veoma visok nivo vitamina C i K, kao i mangana. Takođe imaju dosta gvožđa, magnezijuma, kalcijuma i cinka. Izuzetno su bogate antioksidansima, imaju ih više od skoro svog voća i povrća. Imaju antikancerogeno dejstvo i smanjuju oštećenja DNK.
ŠumaSmanjuju loš holesterol, smanjuju krvni pritisak, čuvaju srce. Jačaju imunitet i time pomažu organizmu u borbi protiv virusa i bakterija i protiv mnogih bolesti. Dobre su za kosti, ublažavaju artritis. Pomažu kod infekcije mokraćnih kanala, ublažavaju menstrualne bolove, dobre su za vid, za pamćenje i koncentraciju i takođe nas podmlađuju.

Šuma sok od borovnice

Jabuka

JabukaŠto se tiče jabuka, opšte je poznato da se preporučuje svakodnevno konzumiranje, jer donose veliku korist po zdravlje čoveka. Čiste krvne sudove, smanjuju holesterol, štite srce, stimulišu rad bubrega, jetre i žuči. Pomažu pri mršavljenju i pozitivno utiču na raspoloženje.
ŠumaSadrže visok nivo vitamina C, a takođe sadrže i vitamine A, B, E, beta karoten i razne minerale. S obzirom da su bogate antioksidansima, jačaju imunitet i štite organizam od virusa, bakterija, smanjuju rizik od raka…

Recenzije korisnika

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.